《大学英语3综合》课程简介

课程名称大学英语3综合

学分:3

适用专业:非英语专业学生

课程学时及其分配:总学时48(理论48,实验0,实习0,上机0)

课程性质:公共必修

考核方式:考试

开课单位:外国语学院

课程负责人:何春梅

大学英语3综合是对第三学期仍未达到《大学英语课程教学要求》“一般要求”的非英语专业本科生开设的一门公共基础课程。本课程旨在通过听说读写译全方位训练继续培养学生英语语言基础知识与基本应用技能,以期达到《大学英语课程教学要求》的“一般要求”,提高学生自主学习能力及综合分析能力。

本课程的先修课程为《大学英语Ⅰ》、《大学英语Ⅱ》、《大学英语测试与评估Ⅰ》。

Course TitleIntegrated College English3

Credits3

StudentsNon-English Major Sophomores

Hours and DistributionTotal Hours 48(Teaching 48, Experiment 0, Practice 0, Computer Practice 0)

Course CategoriesCompulsory

Assessment MethodTest

UnitCollege of Foreign Languages

Course LeaderHe Chunmei

Integrated College English3 is a compulsory basic course for non-English major sophomores who do not meet “the intermediate requirements” in College English Curriculum Requirements. The main purpose of this course is to continue cultivating the students’ basic knowledge and skills of English language through a comprehensive training of listening, speaking, writing and translating so as to meet these requirements and improve their ability to learn independently and analyze comprehensively.

The first courses of this curriculum include College English I,College English II and College English Test and Assessment I.