《大学英语4综合》课程中英文简介

学分:

适用专业:

非英语专业

课程学时及其分配:

(理论48

实验0

实习0

上机0

课程性质:

公共必修

考核方式:

开课单位:

课程负责人:

杨艳

《大学英语4综合》是到第四学期仍旧未达到《大学英语课程教学要求》中的“一般要求”的非英语专业本科生的一门公共必修课程。本课程旨在继续提高学生英语语言基础知识与基本应用技能,培养学生较强的阅读能力和一定的听、说、写、译能力,帮学生打下扎实的语言基础,以便在未来的工作和社会交际中有效用英语交流。同时通过课程学习,学生可以培养一定的自学能力,提高文化素养,以适应中国的发展和国际交流。

Course Title

College English 4 Integrated

Credits

Students

Non-English Majors

Hours and Distribution

Total Hours 48

Teaching 48,

Experiment 0,

Practice 0,

Computer Practice 0

Course Categories

Compulsory

Assessment Method

Test

Unit

College of Foreign Languages

Course Leader

Yang Yan

College English 4 Integrated is a compulsory course for non-English majors who still can not meet the basic requirements set in College English Curriculum Requirements, the guidelines for non-English major students in the fourth term of learning English. The objective of the course is to help the students to improve their basic knowledge of language use and to develop students’ ability to use English in an all-round way in listening, speaking, reading and writing so that in their future work and social interactions they will be able to exchange information effectively in English, and at the same time they will be able to enhance their ability to study independently and improve their cultural quality so as to meet the needs of China's development and international exchange.